PURI

Fitxa de PURI

  • Sexe: Femella
  • Raça: Creuat
  • Naixement:
  • Edat: 11 mesos
  • Tamany: mitjà

Trobada a Sta. Eulalia de Ronçana i sense identificar, ningú a reclamat la Puri. És una gosseta encantadora, molt mimosa, dinàmica i molt aventurera,  conviu amb tos els seus companys sense problemes. Ideal per viure en familia, si pot no es separa de tú.  Vine a conèixer la Puri segur que marxaràs amb ella!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Encontrada en Sta. Eulalia de Ronçana y sin identificar , madie la ha reclamado. Es una perrita encantadora, muy mimosa, dinámica y aventurera, convive con todos sus compañeros sin problemas. Ideal para vivir en familia, si puede no se separa de tí. Ven a conocer a Puri, seguro que te irás con ella!!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….