PEKE

Fitxa de PEKE

  • Sexe: Mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 2,5 mesos
  • Tamany: petit

En Peke va arribar a la protectora amb un ull destrossat i l’altre que semblava seguir el mateix camí, de fet ens vem pensar que estaba ceg. Un dels nostres fantastics veterinaris el va intervenir, va perdre un ull, no hi habia solució peró l’altre s’esta recuperant, té una ulcera a la cornea i de segur hagués perdut la visió peró sembla que s’ha pogut parar el proces, necessita coliri cada 3 hores(màxim 4). No tindrà mai una visió al 100% però podrà fer una vida normal. És un amorcete, molt tranquil i bo. Ara esta en casa d’acollida peró realment necessita una familia que l’estimi i el cuidi per sempre, ja que fins ara només a conegut el carrer i la malatia. Vols ser tú la seva familia, truca’ns i t’informarem.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Peke llegó a la protectora con un ojo destrozado y el otro que parecia seguir el mismo camino, de hecho nos pensamos que estaba ciego. Uno de nuestros fantasticos veterinario lo intervino, perdió un ojo, no havia solución pero el otro se esta recuperando, tiene una ulcera en la cornea y seguro hubiera perdido la visión pero se ha podido parar el proceso, necesita colirio cada 3 horas(máximo 4). No tendrá nunca una visión al 100% pero podrá hacer vida normal. Es un amorcete, muy tranquilo i bueno. Ahora esta en casa d’acogida pero ralment necesita una familia que lo quiera y lo cuide para siempre, ya que hasta ahora sólo ha conocido la calle y la enfermedad. Quieres ser tú su familia, llamanos y te informaremos.

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777