CASI

Fitxa de CASI

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: 6-7 mesos
  • Tamany: petit-mitjà

La Casi és un amorcete de cadell. Els seus amos la van abandonar a un veterinari de Granollers, van dir que l’havien trobat i mentres buscaven el lector de xips van fugir corrents. Va arribar molt prima i nerviosa. Ara s’ha recuperat una mica, és molt simpatica i juganera, s’ha adaptat molt bé a la vida del refugi. Com tots els cadells és una mica trapella i molt,molt carinyosa, busca a tothom perque li facin mimos. I ara toca trobar-li una familia que tingui temps per educar-la i mimar-la per sempre. Vols ser tú? Vina al refufi a conèixer-la!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Casi es un amorcete de cachorro. Sus amos la abandonaron en un veterinario de Granollers, dijeron que la habian encontrado y mientras buscaban el lector de chips, salieron corriendo. Llegó muy delgada y nerviosa. Ahora se ha recuperado un poco, es muy simpatica y juguetona, se ha adaptado muy bien a la vida del refugio. Como todos lo cachorros es un poco traviesa y muy, muy cariñosa, busca a todo el mundo para que le hagan mimos. Y ahora toca encontrarle una familia que tenga tiempo para educarla y mimarla. Quieres ser tú? Ven al refugio a conocerla!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777