KIKA

Fitxa de KIKA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: petit

A la Kika la vam trobar a Sta. Eulalia de Ronçana sense identificar. És una gosseta joveneta, molt carinyosa, busca a tothom perque li facin mimos. És molt juganera, li encanta que li tirin la pilota i bona amb els seus companys. La Kika necessita una familia que l’estimi i el dediqui una mica de temps per educar-la. Vine al refugi a visitar-la, segur que marxaràs amb ella!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Kika la encontraron en Sta. Eulalia de Ronçana sin identificar. Es una perrita joven, muy cariñosa, busca a todo el mundo para que le haga mimos.Es muy juguetona, le encanta que le tiren la pelota  y buena con sus compañeros. La Kika necesita una familia que la quiera y le dedique un poco de tiempo para educar la. Ven al refugio a visitar la, seguro que te irás con ella!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777