XINXETA

Fitxa de XINXETA

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Gos d’aigües 
  • Naixement: 
  • Edat: 7 anys
  • Tamany:mitjà

El Xinxeta és una renúncia del seus propietaris. Quan va arribar al refugi es va estressar una mica peró ara ja está adaptat. Es porta bé amb els seu companys, peró és una mica gelós aixi que creiem que és un gos ideal per viure sol amb una familia. Amb les persones és una joia, simpàtic, carinyós i molt intel·ligent. Ara li hem de trobar una familia que li doni tots els mimos que es mereix , vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer en Xinxeta!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Xinxeta es una renuncia de sus propietarios. Llegó muy estresado al refugio pero ahora ya se ha adaptado. Se lleva bien con sus compañeros, pero es un poco celoso asi que creemos que es el perro ideal para vivir solo con una familia. Con las personas es una joya, simpático, cariñoso y muy inteligente. Ahora le hemos de encontrar una familia que le de todos los mimos que se merece, quieres darle tú esta oportunidad? Ven a conocer a Xinxeta!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777