AVI

Fitxa de AVI

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Mestís
  • Naixement:
  • Edat: 8-9 anys
  • Tamany: petit

L’Avi com podeu veure és un iaiete, al pobret el van abandonar a un veterinari de Granollers i van marxar sense tant sols donar el seu nom. És molt carinyós i es portar bé amb gossos petits peró  no amb els que són més grans que ell(no li agraden i treu el geni, cosa que li fa està una mica estressat). Encara que té els seus anyets és un gos simpàtic i molt actiu. Té una verrugueta al ull que li treurem de seguida. És un gos ideal per estar a casa li agrada la tranquilitat encara que un bon passeig també li ve bé. Ara necessita que una familia com la teva li doni l’oportunitat de viure tranquilet i estimat. Vols ser tú? Vina al refugi a conèixer-lo!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Avi como podeis ver es un abuelete, al pobre lo abandonaron en un veterinaro de Granollers y se fueron sin dar su nombre siquiera. Es muy cariñoso y se lleva bien con perros pequeños pero no con los que son más grandes que él (no le gustan y saca el genio, cosa que le hace estar un poco estresado ). Aunque tiene sus añitos es un perro simpático y muy activo. Tiene una verruguita en el ojo que li sacaremos en seguida. Es un perro ideal para estar en casa le gusta la tranquilidad  aunque un buen paseo tambien le viene bien. Ahora necesita que una familia como la tuya le de la oportunidad de vivir tranquilito y querido. Quieres ser tú? Ven al refugio a conocerlo!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777