LORNA

Fitxa de LORNA

  • Sexe: Femella
  • Raça: X Pastor belga
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany:gran

La preciosa Lorna va arribar de Centelles. Als dos dies de la seva arribada ven notar que no respiraba bé, corrents al veterirari, una ràdio i una eco van diagnosticar el pitjor, tenia una hèrnia diafragmàtica. Intervenció urgent i diagnòstic greu, la Lorna ha estat molt de temps ingressada, peró és una lluitadora i al final mica a mica va començar a menjar i la vem poder portar al refugi encara que lo ideal seria trobar-li una casa de seguida. Está contenta amb els seus companys, és una gosseta extremadament mimosa i molt alegre, amb unes ganes de viure increibles. Creiem que se adaptaria amb qualsevol familia, necesita mimos i temps. Vina al refufi a conèixer-la!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La preciosa Lorna llegó de Centelles. A los dos dias de la su llegada notamos que no respiraba bien, corriendo al veterirario, una ràdio y una eco diagnosticaron lo peor, tenia una hérnia diafragmática. Intervención urgente y diagnóstico graveu, la Lorna ha estat molt de temps ingressada, peró és una lluitadora i al final mica a mica va començar a menjar i la vem poder portar al refugi encara que lo ideal seria trobar-li una casa de seguida. Está contenta amb els seus companys, és una gosseta extremadament mimosa i molt alegre, amb unes ganes de viure increibles. Creiem que se adaptaria amb qualsevol familia, necesita mimos i temps. Y ahora toca encontrarle una familia que tenga tiempo para educarla y mimarla. Quieres ser tú? Ven al refugio a conocerla!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777