KIWI-Cas Urgent

Fitxa de KIWI

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: gran

En Kiwi és una renùncia dels seus amos, va entrar en una depressió profunda i va deixar de menjar, el vem haber d’ingresar i alimentar-lo intubat. Ara després de molt de temps a tornat a la gatera. Sembla que s’esta adaptant millor, peró encara que demana mimos ell está enfadat i de tant en tant ho demostra. A en Kiwi li fa molta falta trobar una familia i una llar tranquila per poder superar el seu abandó. Li vols donar tú aquesta oportunitat, vine al refugi a conèixer-lo !!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Kiwi es una renúncia des sus amos, entró en una depresión profunda y dejó de comer, lo tuvimos que ingresar y alimentarlo intubado. Ahora despues de mucho tiepo a vuelto a la gatera. Parece que se esta adaptando mejor, pero aúnque pide mimos él esta enfadado y de vez en cuando lo demuestra. A Kiwi le hace mucha falta  encontrar una familia y un hogar tranquilo para poder superar el su abandono. Le quieres dar tú esta oportunitad, ven al refugio a conocer lo !!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777