NURIA – ACOLLIDA

Fitxa de NURIA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Nuria voltaba pels carrers de Martorelles quan la van trobat. Al començament sempre estava amagada peró ara ja està més adaptada. Fa molta gràcia perque té un miolar que sembla afo´nica, és molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Nuria vivia por las calles de Martorelles cuando la encontraron. Al principio siempre estaba escondida pero ahora ya esta más adaptada. Hace mucha grácia porque tiene un maulli que parece afónica, es muy buena y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia. Ven a conocerla!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777