RITA

Fitxa de RITA

  • Sexe: Femella
  • Raça: X Mastí
  • Naixement:
  • Edat: 7 mesos
  • Tamany: gran

La Rita va arribar al refugi amb el seu germà Bolo(ell té displasia i l’acabem d’intervenir per paliar una mica el dolor i la malformació). Els vam trobar a Sta. Maria de Palautordera, sense identificar,  ningú els ha reclamat. És una cadellota enorme i simpatica, juganera i tranquila quand toca, té molt de mastí. Encara ha de crèixer, és a dir que serà una gossa molt gran. Ésta molt adaptada i no té problemes amb els seus companys. És preciosa i necessita una familia que l’estimi i li doni tots els mimos que demana i sobretot que tingui temps per poder-la educar bé(com a tots els cadells).  Ideal per viure amb qualsevol familia. Vine a conèixer la Rita, t’encantarà!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Rita llegó al refugio con su hermano Bolo(él tiene displasia y le acabamos de intervenir para paliar el dolor y la malformación). Los encontraron en Sta. Maria de Palautordera, sin identificar, nadie los ha reclamado. Es una cachorra enorme y simpática, juguetona y tranquila cuando toca, tiene mucho de mastín. Aún ha de crecer, es decir que será una perra muy grande. Esta muy adaptada y no tiene problemas con sus compañeros.Es preciosa y necesita una familia que la quiera y le de todos los mimos que pide y sobretodo que tenga tiempo para poder educarla bien (como a todos los cachorros). Ideal para vivir con qualquier familia.Ven a conocer a Rita, te encantará!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777