IRLA- Positiva

Fitxa de IRLA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Irla vivia a una colonia de carrer a Cerdanyola, les cuidadores van veure que era molt mansa i mimosa i la van agafar per donar.la en adopció.  Quand va passar el control veterinari va sortir positiva,  fa vida completament normal i és una preciositat de gata. Li esta costant adaptar-se  perque ella vol ser la reina de la casa. És molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Lo ideal és que visqui sola o amb altres gats positius. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Irla vivia en una colonia de calle en Cerdanyola, las cuidadoras vieron que era molt mansa y mimosa y la cogieron para dar la en adopción. Cuando paso el control veterinario dio positiva, hace vida completamente normal y es una preciosidad de gata. Le esta costando adaptarse porque quiere ser la reina de la casa. Es muy buena y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia. Lo ideal es que viva sola o con otros gatos positivos.Ven a conocerla!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777