BUC

Fitxa deBUC

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Mestis
  • Naixement: 
  • Edat: 1 any
  • Tamany: gran

En Buc és una renúncia del seus propietaris, de fet el van adoptar a la protectora sent cadellet i l’ han tornat abans de que tingui un anyet. Sembla que no han sapigut educar-lo. Tots els cadells necessitemn molt temps, paciència i dedicació per educar-los. El resultat és que tenim un gos molt jove i actiu, que necessita ser reeducat, cosa que farem amb la nostra etóloga, i la familia que l’adopti haurà de continuar amb aquesta tasca. Esta molt estressat desde l’abandonament, no acaba d’entendre res. És un gos preciós, gran y molt carinyós i bó. Ara li hem de trobar una familia que li doni tots els mimos que es mereix i tingui el temps i la paciència necessaris , vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer en Buc!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 93840277

Buc es una renuncia de sus propietarios, de hecho,lo adoptaron en la protectora de cachorro y lo han devuelto antes del año. Parece que no han sabido educarlo, todos los cachorros necesitan mucho tiempo, paciencia y dedicacion para educarlos. El resultado es que tenemos un perro muy joven y activo que necesita ser reeducado, cosa que haremos con nuestra etologa y la familia que lo adopte tendra que continuar con esta tarea. Esta muy estresado desde el abandono, no entiende que pasa. Es un perro precioso, grande, muy cariñoso y bueno y muy inteligente. Ahora le hemos de encontrar una familia que le de todos los mimos que se merece y tenga el tiempo y la paciencia necesarios. Quiieres darle tú esta oportunidad? Ven a conocer a Buc!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777