RINGO

Fitxa de RINGO

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís pitbull
  • Naixement: abril 2010
  • Edat:  4 anys aprox
  • Tamany: mitjà

Hola! Sóc en Ringo, un pitbull dolç i afectuós. Vaig arribar fa uns mesos a la protectora, em van trobar pel carrer i no tenia xip. Ara estic esperant que una família responsable vingui a adoptar-me: sóc molt tranquil, obedient i durant els passejos sé portar-me molt bé, però no m’agrada estar en companyia d’altres gossos. Estic segur que amb la teva ajuda podré millorar i corregir els meus defectes i tu també aprendràs molt de mi. Vine a veure’m al refugi a donar-me unes manyagues: m’encanten!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola! Soy Ringo, un pitbull dulce y cariñoso. Llegué hace unos meses a la protectora, me encontraron por la calle y no tenía chip. Ahora estoy esperando que una familia responsable me venga a adoptar: soy muy tranquilo, obediente y durante los paseos sé portarme muy bien, pero no me gusta estar en compañía de otros perros. Estoy seguro de que con tu ayuda podré mejorar y corregir mis defectos y tú también aprenderás mucho de mí. Ven a verme al refugio a darme unos mimos: me encantan!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777