TRICO-URGENT ADOPCIÓ O ACOLLIDA

Fitxa de TRICO- URGENT ADOPCIÓ O ACOLLIDA

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/01/2013
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

La trico va ser abandonada a la porta del refugi.  Li esta costat una mica adaptar-se a la gatera. És una gata preciosa, molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Vina a conèixer-la necessita una familia amb urgència!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Trico fue abandonada a la puerta del refugio. Le ha costado adaptarse a la gatera. Es una gata preciosa,  muy buena y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia. Ven a conocerla necesita una familia con urgéncia!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777