REX- ADOPTAT

Fitxa de Rex

  • Sexe:  mascle
  • Raça: Pastor Alemany
  • Naixement: 04/02/2010
  • Edat:  4 anys
  • Tamany: gran

La familia ideal pel Rex necessita

  • Viure a una zona molt tranquila, i ajudar-lo a estar relaxat seguint unes rutines regulars, no li agraden les coses noves!
  • Tenir temps per dedicar-li per fomentar la relació amb l’animal, per reforçar la seva confiança, cosa que li dona tranquilitat
  • seguir totes les pautes i consells de la nostre educadora
  • millor si no tenen altres gossos, o són gossos molt tranquils i equilibrats, per que li serveixin de guia

La historia de Rex es com la de molts altres, trista. L’ antiga família del Rex el varen comprar quant nomes era una cadell , va créixer rodejat d’amor i jocs per part dels nens de la família. Peró un dia quant ell es creia que ho tenia tot, la família es va separar i la llar va quedar buida de tot el que ell coneixia fins el moment i el varen deixar durant dies a la terrassa.

En no entenia res, i li va provocar un quadre de estres i ansietat molt greus , va començar a donar voltes sobre si mateix i a mossegar-se la cua. Quant el seu antic propietari el va portar al veterinari per el seu comportament era tard ni amb les pastilles que el veterinari li va recomanar la seva conducta es va poder encaminar de nou , i la cua li va ser amputada. Els seus propietaris el volien eutanàsia per els problemes de conducta que presentava…

Peró afortunadament va arribar al refugi , i amb un tractament seguit per els nostres cuidadors i veterinaris i amb les pautes de la nostre etòloga ha millorat moltíssim el seu comportament i els seus problemes d’ estres i ansietat.

És un gos molt intel·ligent i afectuós. Molt tranquil i obedient. Té poques habilitats socials amb altres gossos , però no te mal caràcter amb ells .Quan els coneix i se’n refia no se separa del altre gos, però a la protectora no es pot tractar el problema correctament perquè els gossos li borden. Necessita aconseguir aquestes habilitats fora del refugi. Si l’adoptes rebràs ajuda i pautes per tractar el problema a mans de la nostre etòloga.

És un gos boníssim , preciós, sempre esta desitjant estar amb les persones i rebre carícies a totes hores. És sensible amb les experiències al darrera, però es molt noble, educat i molt prudent.

La seva adopció es fa difícil perquè te disfàsia i necessita medicació per les articulacions . Peró ell fa vida normal, corre, passeja la mar de feliç, es un gos jove amb tota la visa pel davant. Necessita un lloc tou on dormit, tranquil·litat, passejos a diari per enfortir la musculatura de les potes del darrera i un lloc calentet per dormir a l’hivern i aixi portaria millor la displàsia.

Necessita una família urgent ja que la vida en el refugi no es per ell, que li obrin les portes de la seva llar per poder sentir-se part activa d’una família de nou.. ell us donara fidelitat, lleialtat i una amistat sense límits ..

Vine a coneix-lo..!!!!

Un pensament sobre “REX- ADOPTAT

  1. Podrían hacer el esfuerzo de escribir también en castellano, lamentablemente algunos aunque vivimos en Cataluña no manejamos bien el catalán, gracias

Els comentaris estan tancats.