Yogui

Fitxa de Yogui

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 2004
  • Edat: 8-10 anys aprox.
  • Tamany: petit

L’adoptant ideal d’en Yogui necessita, donar-li tot l’amor que no ha pogut gaudir a tota la seva vida, cuidarlo i mimar-lo de valent. Es un gos bó, una mica geniut amb el menjar, peró sense problemes amb la gent ni amb altres gossos. Només es un vellet sense sort que necessita trobar el seu àngel!

El bó d’en Yogui va arribar al centre, amb la seva companya Vicky, de la que no se separa! Son fruit d’un decomís d’un senyor amb enfermetats mentals, que no els tenía en molt bones condicións! En Yogui es un yayete molt dolç i traquil, que li encanta rebre mimos, fer la migdiada i pasar l’estona amb la Vicky! Busquém per ell una llar amorosa i tranquila on conéixer el que es una familia de veritat, i si pogués ser amb la Vicky, molt millor! Ena ajudéu a trobar-li una bona jubilació?¿