HELEN-URGENT ADOPCIÓ O ACOLLIDA

Fitxa de HELEN-URGENT ADOPCIÓ O ACOLLIDA

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat:
  • Tamany: mitjà

La Helen té una història trista i no acaba de tenir sort. Primer la van decomisar en un cas de sindrome de Noé, la van adoptar peró no és va fer a la casa i als altres companys. I torna ha estar entre nosaltres, no s’ adapta a la gatera i és un mica porugueta, peró només fins que et conèix, desprès no li costa posar-se panxa enlaire.. És una gata preciosa, molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia, peró està clar que no li agrada conviure amb altres gats, seria una reina de la casa fantastica.  Vina a conèixer-la i donar-li l’oportuniat de viure una vida tranquila i feliç!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La Helen tiene una historia triste y no acaba de tener suerte. Primero la decomisaron  en un caso de sindrome de Noé, la adoptaron pero no ses adaptó a la casa y sus compañeros. Y vuelve a estar entre nosotros, no se adapta a la gatera y es un poco miedosa, pero solo hasta que te conoce, después no le cuesta ponerse panza arriba. Es una gata preciosa, muy buena y cariñosa, le encanten los mimos y es muy tranquila, ideal para cualquier familia pero esta claro que no le gusta convivir con otros gatos, seria una reina de la casa fantastica.  Ven a conocerla y darle la oportunidad de vivir una vida tranquila y feliz!!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777