MAXI

Fitxa de MAXI

  • Sexe: mascle
  • Raça: x pastor alemany
  • Naixement:
  • Edat: 9 mesos
  • Tamany: mitjà

Al Maxi el vam trobar a Granollers, sense identificar. És un gosset jove, molt carinyós, busca a tothom perque li facin mimos. És molt juganer i bo amb els seus companys. En Maxi  necessita una familia que l’estimi i el dediqui una mica de temps per educar-lo. Vine al refugi a visitar-lo, segur que marxaràs amb ell!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Maxi lo encontraron en Granollers sin identificar. Es un perrito joven, muy cariñoso, busca a todo el mundo para que le haga mimos.Es muy jugueton y bueno con sus compañeros. Maxi necesita una familia que lo quiera y le dedique un poco de tiempo para educarlo. Ven al refugio a visitarlo, seguro que te irás con el!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777