NOVA

Fitxa de Nova –

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement:
  • Edat: Jove
  • Tamany: mitjana

La Nova és una gosseta que ens va ser retornada. Se la van endur de cadellet, moníssima, petitona, i quan va començar a créixer i a comportar-se com un cadell, juganera, mossegant-ho tot, ja no els va fer tanta gràcia i va anar voltant de casa en casa sense que ningú l’eduqués ni la socialitzés.

Ara és una gossa molt bona dins de casa, carinyosa, simpàtica, divertida, juganera… li costava sortir de passeig sense reaccionar a tot el que hi ha al seu voltant, però ara, gràcies a l’ajuda dels voluntaris, ha millorat moltíssim. Necessita una família estable, que l’ensenyi a conviure amb el seu entorn sense sentir por ni desconfiança. No té problema amb altres gossos.

La família que l’adopti se’n porta un diamant en brut que ha de saber i voler pulir. La Nova és una gossa amb moltíssimes possibilitats. Veniu al centre a conèixer-la!

Per a més informació al 938402777 o info@protectoragranollers.org

…………………………………………………………………………………………………………………..

Nova es una perrita que nos fue devuelta. Se la llevaron de cachorrito, monísima, pequeña… y cuando empezó a crecer y a comportarse como un cachorro, juguetona, mordiendo todo, ya no les hizo tanta gracia y fue dando vueltas de casa en casa sin que nadie la educara ni socializara.

Ahora es una perra muy buena dentro de casa, cariñosa, simpática, divertida, juguetona… Le costaba salir de paseo sin reaccionar a todo lo que había a su alrededor, pero ahora, gracias a la ayuda de los voluntarios, ha mejorado muchísimo. Necesita una familia estable, que le enseñe a convivir con su entorno sin sentir miedo ni desconfianza. No tiene problema con otros perros.

La familia que la adopte se lleva un diamante en bruto que debe saber y querer pulir. Nova es una perra con muchísimas posibilidades. ¡Ven al centro a conocerla!

Para más información al 938402777 o info@protectoragranollers.org