SHENA

Fitxa de SHENA

  • Sexe: femella
  • Raça: creuat
  • Naixement: 12/2007
  • Edat: 8
  • Tamany: mitjà

 

La Shena ens va arribar d’una altra protectora, allà va estar-hi dos anys, però no va tenir sort. Actualment està amb nosaltres però sembla que aquí també és invisible. No entenem com encara ningú s’ha fixat en ella. És una gossa preciosa, tranquil·la i molt sociable amb els voluntaris i amb alguns gossos. Quan surt de la gàbia per passejar es torna boja de contenta i només fa que fer petons i saltirons! Porta quasi la meitat de la seva vida en una protectora, tancada entre barrots… Vine a conèixer-la, dóna-li una oportunitat!
La Shena es mereix ser feliç per sempre.

Per a més informació contacta amb info@protectoragranollers.org o 938402777

**********************************************************************

Shena nos llegó de otra protectora, allí estuvo dos años y no tuvo demasiada suerte. Actualmente está con nosotros pero parece que aquí también es invisible. No entendemos como todavía nadie se ha fijado en ella. Es una perra preciosa, tranquila y muy sociable con los voluntarios y con algunos perros. Cuando sale de la jaula para pasear se vuelve loca de contenta y sólo hace que dar besos y saltitos! Lleva casi la mitad de su vida en una protectora, encerrada entre barrotes. ¡Ven a conocerla, dale una oportunidad!
Shena merece ser feliz para siempre.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777