TAKI

Fitxa de TAKI

  • Sexe: mascle
  • Raça: pointer
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

Al Taki el vam trobar a Sta. Eulalia de Ronçana, sense identificar. És un gos jove, molt carinyós, busca a tothom perque li facin mimos. És molt tranquil i bo amb els seus companys. En Taki  necessita una familia que l’estimi i el cuidi com es mereix. Vine al refugi a visitar-lo, segur que marxaràs amb ell!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Taki lo encontraron en Sta. Eulalia de Ronçana, sin identificar. Es un perro joven, muy cariñoso, busca a todo el mundo para que le haga mimos.Es muy tranquilo y bueno con sus compañeros. Taki necesita una familia que lo quiera y lo cuide como se merece. Ven al refugio a visitarlo, seguro que te irás con el!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777