ODIN

Fitxa de ODIN 

  • Sexe:  mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement: 11/12/2004
  • Edat:  11  anys
  • Tamany: mitjà

El meu nom és Odin i sóc un avi que necessita una llar.
Vaig passar molt de temps amb una família, fins que vaig acabar a la protectora de Granollers, sense els meus amos, sense el meu llit, sense la calor d’una llar, envoltat de lladrucs, gent nova, gàbia nova…
La meva raça no m’ajuda, la gent pensa que som dolents, però això no és així. Tinc molt amor per donar. Només necessito una oportunitat. La meva última oportunitat. No vull passar els meus últims dies aquí… T’agradaria conèixer a un gos potencialment afectuós? Doncs, aquest sóc jo! Vine!
La meva adopció és molt especial, tindràs l’ajuda de l’educadora canina que ens ajudarà a que ens puguem conèixer millor i adaptar-nos l’un a l’altre. Jo estic esperant, estic preparat per formar part de la teva vida, tu ho estàs? 
Busquem la llar més amorosa i comprensiva del món, on pugui gaudir i fer gaudir per la resta de la seva vida! No el deixis de conèixer, el seu esperit i la seva mirada enamoren!!!

Per més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 93 840 27 77 

********************************************************

Mi nombre es Odin y soy un abuelo que necesita un hogar.
Me pasé mucho tiempo con una familia, hasta que acabé en la protectora de Granollers, solo, sin mis dueños, sin mi cama, sin el calor de un hogar, rodeado de ladridos, gente nueva, jaula nueva.
Mi raza no me ayuda, la gente piensa que somos malos, pero eso no es así. Tengo mucho amor para dar. Sólo necesito una oportunidad. Mi última oportunidad. No quiero pasar mis últimos días aquí.
¿Te gustaría conocer a un perro potencialmente cariñoso? ¡Pues ese soy yo! ¡Ven!
Mi adopción es muy especial. Tendrás la ayuda de la educadora canina que nos ayudará a conocernos mejor y a adaptarnos el uno al otro.Yo te estoy esperando, estoy listo para formar parte de tu vida ¿tú lo estás?

Para más información contactanos en info@protectoragranollers.org o 93 840 27 77