TOBY (Un dels nostres avis)

Fitxa de TOBY

  • Sexe: mascle
  • Raça: mestís pastor alemany
  • Naixement: agost 04
  • Edat: 10 anys
  • Tamany: gran

Bon dia amics, sóc el Toby, un avi molt graciós que busca família amb urgència. Els hiverns són molt durs aquí i aquest serà el primer que passo fora de casa, en una gàbia. M’agradaria que el temps en la protectora es reduís el màxim possible i recordar aquesta etapa com alguna cosa momentània. En realitat no porto molt de temps aquí, i els voluntaris intenten fer que el temps passi ràpidament i de manera feliç, però per a mi, que ja tinc una edat, és molt dur. Ara enfosqueix d’hora i el fred arriba abans, és incòmode dormir fora, m’agradaria tenir novament un sostre sota el qual viure i una família que em doni molt amor. Si em véns a conèixer no et penediràs, sóc mimós i m’agrada passejar, molt tranquil i sociable amb els altres gossos.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Buenos días amigos, soy Toby, un gracioso abuelito que busca familia con urgencia. Los inviernos son muy duros aquí y éste será el primero que paso fuera de casa, en una jaula. Me gustaría que el tiempo en la protectora se redujera lo máximo posible y recordar esta etapa como algo momentáneo. En realidad no llevo mucho tiempo aquí, y los voluntarios intentan hacer que el tiempo pase rápidamente y de manera feliz, pero para mí, que ya tengo una edad, es muy duro. Ahora oscurece temprano y el frío llega antes, es incómodo dormir fuera, me gustaría tener nuevamente un techo bajo el que vivir y una familia que me dé mucho amor. Si me vienes a conocer no te arrepentirás, soy mimoso y me gusta pasear, muy tranquilo y sociable con los demás perros.

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777