TIGRA- Reservada

Fitxa de TIGRA

  • Sexe: femella
  • Raça: creuat
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: gran

A la Tigra la van abandonar a una casa del poligon industrial, sense identificar. S’ ha adaptat bé al refugi i no té problemes amb els seus companys. És una gossa jove, molt carinyosa, li encanten els mimos. Molt llesta , persegueix als gats peró després no els hi fa res. La Tigra necessita una familia que l’estimi i la cuidi com es mereix. Vine al refugi a visitar-la, segur que marxaràs amb ella!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Tigra la abandonaron en en una casa del polígono, sin identificar. Se ha adaptado bien al refugio y no tiene problemas con sus compañeros. Es una perra joven, muy cariñosa, le encantan los mimos. Muy lista, persigue gatos aunque después no les hace nada. Tigra necesita una familia que la quiera y la cuide como se merece. Ven al refugio a visitarla, seguro que te irás con ella!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777