TRINA

Fitxa de TRINA

  • Sexe: femella
  • Raça: creuat
  • Naixement:
  • Edat: 2 any
  • Tamany: gran

A la Trina la vam trobar a Sta. Eulalia de Ronçana, sense identificar. Ara ha passat uns dies dificils perqué la vem haber d’intervenir i s’está recuperant. És un gosas jove, molt carinyosa, busca a tothom perque li facin mimos. Molt llesta i bona  amb els seus companys. La Trina necessita una familia que l’estimi i la cuidi com es mereix. Vine al refugi a visitar-la, segur que marxaràs amb ella!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Trina la encontraron en Sta. Eulalia de Ronçana, sin identificar. Ahora ha pasado unos dias dificiles porque la tuvimos que intervenir y se esta recuperando. Es una perra joven, muy cariñosa, busca a todo el mundo para que le haga mimos. Muy lista y buena con sus compañeros. Trina necesita una familia que la quiera y la cuide como se merece. Ven al refugio a visitarla, seguro que te irás con ella!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777