AXEL

Fitxa de AXEL

  • Sexe: mascle
  • Raça: setter irlandes
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà

A l’Axel el van trobar a Sta. Mª de Palautordera, sense identificar. És un gos jove, molt carinyós, busca a tothom perque li faci mimos. És molt dinamic i actiu com els de la seva raça i bo amb els seus companys. En Axel necessita una familia que l’estimi i el cuidi com es mereix amb unes bones passejades. Vine al refugi a visitar-lo, segur que marxaràs amb ell!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Axel lo encontraron en Sta. Mª de Palautordera, sin identificar. Es un perro joven, muy cariñoso, busca a todo el mundo para que le haga mimos.Es muy dinámico y activo como los de su raza y bueno con sus compañeros. Axel necesita una familia que lo quiera y lo cuide como se merece con unos buenos paseos. Ven al refugio a visitarlo, seguro que te irás con el!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777