CATIUSKA

Fitxa de CATIUSKA

  • Sexe: femella
  • Raça: x pastor alemany
  • Naixement: 
  • Edat: 6 anys
  • Tamany: gran

Hola,  sóc la Catiuska, una gossa de cor moooolt gran. He arribat gràcies als Mossos d’Esquadra que em van trobar a les Franqueses, sola i naturalment sense xip. Vaig arribar trist, abandonada i amb una infecció a l’orella, però m’he recuperat ràpidament. Sóc molt tranquil·la, encara que també m’agrada passejar per la muntanya. Com podeu veure, les manyagues i les carícies són la meva passió! Sóc dolça i apta per a qualsevol tipus de família, disposada a compartir tota la meva vida al teu costat; tinc només sis anyets, em véns a conèixer?

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola, soy Catiuska, una perra de corazón muuuuy grande. He llegado gracias a los Mossos d’Esquadra que me encontraron por les Franqueses, sola y naturalmente sin chip. Llegué triste, abandonada y con una infección en el oído, pero me he recuperado rápidamente. Soy muy tranquila, aunque también me gusta pasear por la montaña. Como podéis ver, los mimos y las caricias son mi pasión! Soy dulce y apta para cualquier tipo de familia, dispuesta a compartir toda mi vida a tu lado; tengo sólo seis añitos, ¿me vienes a conocer?

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777