DOS/REX

Fitxa DOS

  • Sexe: mascle
  • Raça: x gos d’atura
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjà-gran

Al Dos el van trobar a Sta. Mª de Palautordera, sense identificar. És un gos jove, molt actiu i carinyós. És molt juganer i bo amb els seus companys. En Dos necessita una familia que l’estimi i el dediqui una mica de temps per donar-li l’activitat que necessita. Vine al refugi a visitar-lo, segur que marxaràs amb ell!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Dos lo encontraron en Sta. Mª de Palautordera, sin identificar. Es un perro joven, muy activo ycariñoso. Es muy jugueton y bueno con sus compañeros. Dos necesita una familia que lo quiera y le dedique un poco de tiempo para darle la actividad que necesita. Ven al refugio a visitarlo, seguro que te irás con el!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777