HEIDI

Fitxa de HEIDI

  • Sexe: femella
  • Raça: x siamés
  • Naixement: 01/12/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Heidi va ser trobada a Granollers, atropellada amb el maluc i el femur fracturats, ha passat molt de temps ingressada a la clinica,i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. És una preciositat de gateta, molt dolça, ara ha arribat a la nostra gatera i s’esta adaptant, és molt juganera, corre amunt i avall. Li encantan els mimos, és un amorcete. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Heidi fue encontrada en Granollers, atropellada con la cadera y el femur roto, ha pasado mucho tiempo ingresada en la clinica , y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Es una preciosidad de gatita, muy dulce, ahora ha llegado a nuestra gatera y se esta adaptando, es muy juguetona, corre arriba y abajo.Le encantan los mimos, es un amorcete. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….