KIRA

Fitxa de KIRA

  • Sexe: Femella
  • Raça: boxer
  • Naixement: 2010
  • Edat: 4 anys
  • Tamany: gran

La Kira es una boxer preciosa i molt simpàtica que prové d’una gossera d’andalussia on estaba en perill de sacrifici per la seva leishmania, que está totalment controlada. Es molt activa, juganera i sempre vol la teva atenció. Una miqueta jelos amb la resta de gosos, però sense problema. Li encanta la pilota, els passeijos i les galetetes. Hem de fer-li unes proves per veure si te algun problema al cor tal i com ens han comentat els que la van treure de la gossera, però nosaltres no hem trobat en ella cap signe de tal anomalía al seu comportament. Aquesta carona i la seva juguesca ja han fet que caiguèm rendits als seus peus, vine a coneixer-la i tú també cauràs!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….