MERY

Fitxa de MERY

  • Sexe: femella
  • Raça: podenc
  • Naixement:
  • Edat: 1,5 anys
  • Tamany: mitjà

A la Mery la van trobar a Granollers, porta xip registrat a Andalusia peró ningú contesta als telefons. La Mery no ha estat ben tractada, sembla que ha parit moltes vegades, necessita molts mimos i temps per recuperar-se una mica. És un gossa jove, molt, molt carinyosa, busca a tothom perque li facin mimos. Molt llesta i bona  amb els seus companys. La Mery necessita una familia que l’estimi i la cuidi com es mereix. Vine al refugi a visitar-la, segur que marxaràs amb ella!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Mery la encontraron en Granollers, lleva chip registrado en Andalucia pero nadie contesta en los telefonos. La Mery no ha estado bien tratada, parece que ha parido muchas veces, necesita mimos y tiempo para recuperarse un poco. Es una perra joven, muy, muy cariñosa, busca a todo el mundo para que le haga mimos. Muy lista y buena con sus compañeros. Mery necesita una familia que la quiera y la cuide como se merece. Ven al refugio a visitarla, seguro que te irás con ella!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777