NICO

Fitxa de NICO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: 10 anys aprox.
  • Tamany: mitjà-gran

En Nico és un altre iaio d’aquests més bons que el pa. Va arribar d’una altre protectora, i ara està amb nosaltres. És molt dolç i delicat, molt prudent i una miqueta poruc. Sense problemes amb la resta de gossos, és un sol ell, els ignora totalment, no vol baralla. Aquesta preciositat mereix una llar tranquil·la i passar l’hivern calentó. Vine a conèixer en Nico!

Per a més informació contacta amb info@protectoragranollers.org o 938402777

**********************************************************************

Nico es otro abuelo de gran corazón. Llegó de otra protectora y ahora está con nosotros. Es muy dulce y delicado, muy prudente y algo miedoso. Sin problemas con el resto de perros, los ignora totalmente, no quiere peleas. Esta preciosidad merece un hogar tranquilo y pasar el invierno calentito. ¡Ven a conocer a Nico!

Para más información contacta con info@protectoragranollers.org o 938402777

4 pensaments sobre “NICO

  1. Lo principal para ayudar a Nico es encontrarle un buen hogar donde le quieran y cuiden el resto de su vida como se merece. Y mientras no lo consigamos, se nos puede ayudar económicamente para que esté lo mas a gusto posible en el refugio. También se pueden hacer donaciones de material de limpieza para mantener las instalaciones en buenas condiciones. Hay muchas maneras de ayudar!!!!

  2. Hola! Doncs la principal ajuda es trobar-li una bona llar on l’estimin i cuidin per sempre ( http://protectoragranollers.org/difusion/ ). Es un gos molt bó, una miqueta porug, però boníssim. No sempre es possible aquesta opció, ho sabèm, per aixó es pot col.laborar apadrinant-lo! Ens ajudes económicament a que Nico, i la resta d’animals del centre, estiguin amb nosaltres el millor possible fins que trobin la seva llar somiada. ( http://protectoragranollers.org/apadrina/ )Una altre opció es fer-te teamer ( http://protectoragranollers.org/teaming/ ), o ajudan’t nos a aconseguir el material necessari per el bon funcionament del centre, com lleixiu, material de neteja, bosses d’escombreríes, mantes i catifes perque no passin fred a l’hibern, tot el que poguém vendre a la nostre paradeta de productes de 2ª mà en benefici íntegre pels animals…(http://protectoragranollers.org/donacions/ ) Ah, i fer-te voluntari i vetllar personalment pel seu benestar ajudant-nos a netejar les instal.lacións, posant mantes, pentinant, passejant… hi ha moltes opcions, nomès has de triar la que t’agradi més!!Moltes Gràcies!!!!

Els comentaris estan tancats.