POL

Fitxa de POL

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement: 2013
  • Edat: 1 anys aprox.
  • Tamany: mitjá

En Pol va ser recollit pels carrers de Palou. Es un gos molt llest i simpatic, molt educat, que sempre et ronda per veure si li cau algun mimo.  Sense problemes amb la resta de gossos del pati, li encanta jugar amb tots ells. Li encanta estar amb els voluntaris. Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Pol lo recogieron por las calles de Palou. Es un perro muy listo y simpatico, muy educado, que siempre te ronda para ver si le cae algún mimo. Sin problemas con el resto de sus compañeros de patio, le encanta jugar con todos ellos. Le encanta estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerlo !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777