MONTANA

Fitxa de MONTANA

  • Sexe: femella
  • Raça: pointer
  • Naixement:
  • Edat: 2 anys
  • Tamany: mitjà-gran

A la Montana la vam trobar a Sta. Eulalia de Ronçana, sense identificar. Va arribar amb la seva companya Hanna que ja ha trobat una familia. És un gossa jove, molt carinyosa, busca a tothom perque li facin mimos. Molt llesta i bona  amb els seus companys. La Montana necessita una familia que l’estimi i la cuidi com es mereix. Vine al refugi a visitar-la, segur que marxaràs amb ella!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Montana la encontraron en Sta. Eulalia de Ronçana, sin identificar. Vino con su compañera Hanna que ya ha encontrado una familia. Es una perra joven, muy cariñosa, busca a todo el mundo para que le haga mimos. Muy lista y buena con sus compañeros. Montana necesita una familia que la quiera y la cuide como se merece. Ven al refugio a visitarla, seguro que te irás con ella!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777