ALEX

Fitxa de ALEX

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís 
  • Naixement:
  • Edat: 
  • Tamany: petit

En Alex ens arriba de Montmeló, com el de molts gossos és un cas tris. Ell i el seu company(molt vellet), estaban en un hort sols i lligats amb cadenes, desnodrits, rebian aigua i menja de tant en tant, sense un lloc per guarir-se. Gràcies a una voluntaria del centre es van poder rescatar. Ara s’estan adaptan al centre i a les persones. Ha hagut de passar per la perruqueria per treure la capa de nusos que portaba i ara esta guapissim. En Alex en un primer moment estaba mort de por peró cada dia que passa esta més simpatic i li encanten els mimos, es nota que no li han fet gaires. Ara necessita conèixer el que realment és una llar calentona i una familia que l’estimi com es mereix. Vina a conèixer-lo, no marxaràs sense ell!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Alex llega de Montmeló, como el de muchos perros es un caso trise. El y su compañero (un viejecito), estavan en un huerot solos y atados con cadenas, desnutridos, recibian agua y comida de vez en cuando, sin un lugar para reguardarse. Gracies a una voluntaria del centro se pudieron rescatar. Ahora se estan adaptando al centro y a las personas. Ha tenido que pasar por la  la peluqueria para quitarle la capa de nudos que traia y ahora esta guapisimo. Alex en un primer momento estava muerto de miedo pero cada dia que pasa esta mas simpatico y le encanten los mimos, se nota que no le han hecho muchos. Ahora necesita conocer lo que realmente es un hogart calentito y una familia que lo quiera como se merece. Ven a  conocerlo, no te irás sin él!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777