BRISA

Fitxa de BRISA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Brisa és un cas especial, la van trobar en una colonia peró és molt mansa,  creiem que tenia amo. Unes voluntaries la van agafar al veure que tenia uns bultos la van portar al veterinari, li van trobar uns tumors a les mames i li van treure, sembla que ha portat molt mala vida, una camada darrera d’altre. Ara ha arribat a la nostra gatera i s’esta adaptant. És molt tranquila i li encanten els mimos necessita una casa on se l’estimin i la cuidin, és un amorcete. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Brisa es un caso especial, la encontraron en una colonia pero es muy mansa, creemos que tenia amo. Unas voluntarias la cogieron al ver que tenia unos bultos y la llevaron al veterinario, le encontraron unos tumores en las mamas y se los sacaron, parece que ha tenido muy mala vida, una camada tras otra. Ahora ha llegado a nuestra gatera y se esta adaptando. Es muy tranquila y le encantan los mimos, es un amorcete. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777