LOLA

Fitxa de LOLA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Lola va ser trobada a Granollers i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. És una preciositat de gata, molt dolça, ara ha arribat a la nostra gatera i s’esta adaptant. És molt tranquila i li encanten els mimos, és un amorcete. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que és mereix!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Lola fue encontrada en Granollers y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Es una preciosidad de gata, muy dulce, ahora ha llegado a nuestra gatera y se esta adaptando.Es muy tranquila y le encantan los mimos, es un amorcete. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….