Choco (acollida)

Fitxa de CHOCO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: Mestís 
  • Naixement: Juny 2014
  • Tamany: Mitjà

Hola sóc el Choco, un gosset moooolt tímid. És veritat que la gent moltes vegades no es fixa en els tímids… quan veuen que som porucs es giren i busquen a un altre, que sigui més simpàtic i juganer. Però moltes vegades s’obliden que els que tenim por també necessitem adaptar-nos, agafar confiança i trobar a algú que ens faci creure en nosaltres, sobretot quan hem perdut l’esperança. Mireu-me a mi: vaig arribar d’una altra protectora, amb moltíssima por a tot, però a poc a poc he anat agafant confiança. Ara puc compartir el meu espai amb altres gossos, deixar que em treguin a passejar, cosa que al principi era impossible! Em feien por els humans i ara quan no estan a prop els trobo a faltar…Necessito una llar on em donin molt afecte per a sentir-me cada vegada més a gust amb mi mateix. Segurament també els meus problemes de pell se n’anirien molt més ràpid: a la protectora és difícil que em recuperi del tot. Em véns a conèixer? Estic segur que si m’ajudes, no et deixaré mai més i t’estimaré per sempre.

No puc conviure amb gats.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

******************************************************************

Hola soy Choco, un perrito muuuuy tímido. Es verdad que la gente muchas veces no se fija en los tímidos… cuando ven que somos miedosos se giran y buscan a otro, que sea más simpático y juguetón. Pero muchas veces se olvidan que los que tenemos miedo también necesitamos adaptarnos, coger confianza y encontrar a alguien que nos haga creer en nosotros, sobre todo cuando hemos perdido la esperanza. Mirarme a mí: llegué de otra protectora, con muchísimo miedo a todo, pero poco a poco he ido cogiendo confianza. Ahora puedo compartir mi espacio con otros perros, dejar que me saquen a pasear, cosa que al principio era imposible! Me daban miedo los humanos y ahora cuando no están cerca los echo mucho de menos…Necesito un hogar donde me den mucho cariño para sentirme cada vez más a gusto conmigo mismo. Seguramente también mis problemas de piel se irían mucho más rápido: en la protectora es difícil que me recupere del todo. ¿Me vienes a conocer? Estoy seguro de que si me ayudas, no te dejaré nunca y te querré para siempre.

No puedo convivir con gatos

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777