ATILA

Fitxa de ATILA

  • Sexe: mascle
  • Raça: x husky
  • Naixement: 01/01/14
  • Edat:
  • Tamany: gran

En Atila va ser recollit pels carrers de Sta. Maria de Palautordera. Es un gos molt llest i simpatic,  que sempre et ronda per veure si li cau algun mimo.  Sense problemes amb la resta de gossos del pati, li encanta jugar amb tots ells. Li encanta estar amb els voluntaris. És un gos energic que necessita bons passejos i temps per educar-lo (encara és un cadellot). Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Atila lo recogieron por las calles de Sta. Maria de Palautordera. Es un perro muy listo y simpatico, que siempre te ronda para ver si le cae algún mimo. Sin problemas con el resto de sus compañeros de patio, le encanta jugar con todos ellos. Le encanta estar con los voluntarios. Es un perro enérgico que necesita buenos paseos i tiempo para educarlo (aún es un cachorrote). Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerlo !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777