WIPPET

Fitxa de WIPPET

  • Sexe: femella
  • Raça: mestís 
  • Naixement:15/12/2013
  • Edat: 
  • Tamany: peti

La petita Wippet va ser recollida a Granollers. Es una gosseta molt llesta i simpatica, que sempre et ronda per veure si li cau algun mimo.  Sense problemes amb la resta de gossos, només una mica dominant amb el menjar la veritat és que va arribar molt primeta i creiem que ha patit molta gana. Li encanta estar amb els voluntaris, és molt dolça i encara és un cadell necessita una familia que li dediqui temps per estar amb ella i educar-la. Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La pequeña Wippet fue recogida en Granollers. Es una perrita muy lista y simpatica, que siempre te ronda para ver si le cae algún mimo. Sin problemas con el resto perros, solo un poco dominante con la comida, la verdad es que llegó muy delgada y creemos que ha pasado mucha hambre. Le encanta estar con los voluntarios, es muy dulce y aún es un cachorro necesita una familia que le dedique tiempo para estar con ella y educarla.  Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerla !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777