NENA

Fitxa de NENA

  • Sexe: femella
  • Raça: x pequinés
  • Naixement: 10/10/2010
  • Edat: 
  • Tamany: petita

La Nena arribar de un altre protectora a veure si amb nosaltres té més sort. És una gosseta molt bona i carinyosa ( una mica geloseta , tots el mimos han de ser per ella) . Molt llesta i simpàtica, molt educada i bona, que sempre et ronda per veure si li cau algun mimo.  Un amorcete de gossa , molt tranquila de vegades ni t’en adonas que esta. Li encanta estar amb els voluntaris. Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-la, t’enamorarà!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Nena viene  de otra protectora a ver si con nosotros tiene más suerte. Es una perrita muy buena y cariñosa ( un poco celosita , todos los mimos han de ser para ella) . Muy lista y simpática, muy educada y buena, que seimpre te ronda para ver si le cae algún mimo.  Un amorcete de perra , muy tranquila a veces ni te das cuenta que esta. Le encanta estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerla,te enamorará !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777