PELUT

Fitxa de PELUT

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x pastor 
  • Naixement: 01/12/14
  • Edat: 
  • Tamany: mitjá-gran

En Pelut va ser recollit pels carrers de Granollers, sense xip i ningú l’ha reclamat. Es un gos molt llest i simpatic, molt educat i super carinyós que sempre et ronda per veure si li cau algun mimo.  Sense problemes amb la resta de gossos del pati, li encanta jugar amb tots ells. Li encanta estar amb els voluntaris. Ideal per qualsevol tipus de familia, és un gos actiu que necessita fer unes bones passejades. Vina a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Pelut lo recogieron por las calles de Granollers, sin chip y nadie lo ha reclamado. Es un perro muy listo y simpático, muy educado y supercariñoso que siempre te ronda para ver si le cae algún mimo. Sin problemas con el resto de sus compañeros de patio, le encanta jugar con todos ellos. Le encanta estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia, es un perro activo que necesita hacer unos buenos paseos. Ven a  conocerlo !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777