ALF

Fitxa de ALF

  • Sexe: Mascle
  • Raça: x gos d’atura
  • Naixement: 01/01/2011
  • Edat: 
  • Tamany: mitjá-gran

L’Alf arribar d’un altre protectora, vol probar si amb nosaltres té més sort. Es un gos jove i mogudet, molt llest, simpatic i afectuòs quan et coneix.  Li encanta estar amb els voluntaris i sortir a passejar. Necessita una familia amb temps per mimar-lo, educar-lo i fer amb ell els bons passejos que necessita. Vina a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Alf viene de otra protetectora, quiere probar si con nostros tiene más suerte. Es un perro joven i movidito,  muy listo, simpatico y cariñoso cuando te conoce. Le encanta estar con los voluntarios y salir a pasear. Necesita una familia con tiempo para mimarlo, educarlo y hacer con el los buenos paseos que necesita. Ven a  conocerlo !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777