PIPA

Fitxa de PIPA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Entrada: 07/01/15 
  • Tamany: mitjà

La Pipa va ser abandonada a la colònia del refugi, quan la vam rescatar se li va curar una infecció d’oïda que li ha deixat l’orella torta. És una gata preciosa, molt bona. És molt independent i carinyosa a la seva manera. Necessita una casa on se l’estimin, la cuidin i la deixen fer una mica la seva. Vols venir a conèixer-la segur que li donaràs la llar i l’amor que es mereix!!

Pipa fue abandonada en la colonia del refugio, cuando la rescatamos se le curo una infección de oido que le ha dejado la oreja torcida. Es una gata preciosa,  muy buena. Es un poco independiente y cariñosa a su manera. Necesita una casa donde la quieran, la cuiden y la dejen ir a su aire. Quieres venir a conocerla seguro que le darás el hogar y el amor que se merece !!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777