BONY

Fitxa de BONY

  • Sexe: Mascle
  • Raça: X Pastor alemany
  • Naixement: 01/01/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjá-gran

En Bony va ser trobat a Aiguafreda, sense xip ni identificació. És un super gos, llest i simpatic, molt educat i afectuós.  Sense problemes amb la resta de gossos del pati, li encanta jugar amb tots ells. Li encanta estar amb els voluntaris. Ideal per qualsevol tipus de familia. Vina a conèixer-lo t’enamoraràs!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Bony lo encontraron en Aiguafreda, sin chip ni identificación. Es un súper perro, listo y simpático, muy educado y cariñoso. Sin problemas con el resto de sus compañeros de patio, le encanta jugar con todos ellos. Le encanta estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia. Ven a  conocerlo te enamoraràs !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777