NOU

Fitxa de NOU

  • Sexe: Mascle
  • Raça: X Llaurador
  • Naixement: 02/02/2012
  • Edat: 
  • Tamany: mitjá-gran

En Nou va ser recollit pels carrers de Palou. Li va costar adaptar-se perquè va arribar amb una infecció d’orelles molt forta. Ara que ja està curat és una meravella de gos, llest i simpàtic, molt educat i afectuós. Sense problemes amb la resta de gossos del pati, li encanta jugar amb tots ells i també estar amb els voluntaris. Ideal per a qualsevol tipus de família. Vine a conèixer-lo!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

*******************************************************************

A Nou lo recogieron por las calles de Palou. Le costó adaptarse porque llegó con una infección de oídos muy fuerte. Ahora que ya está curado, es una maravilla de perro, listo y simpático, muy educado y cariñoso. Sin problemas con el resto de sus compañeros de patio, le encanta jugar con todos ellos y estar con los voluntarios. Ideal para cualquier familia. Ven a conocerlo!!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777