NENA

Fitxa de NENA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/14
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Nena va ser trobada a Vilanova i de moment ningú l’ha reclamat ni preguntat per ella. És una preciositat de gata, molt dolça i molt tranquil·la. Una mica independent, però  a l ‘hora de la veritat li encanten els mimos i és molt carinyosa. Vine a veure-la al refugi, t’encantarà!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Nena fue encontrada en Vilanova y de momento nadie la ha reclamado ni preguntado por ella. Es una preciosidad de gata, muy dulce y muy tranquila. Un poco independiente pero a la hora de la verdad le encantan los mimos y es muy cariñosa. Ve a verla al refugio, te encantará !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777