NOEL

Fitxa de NOEL

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La història de Noel és una mica trist, va ser adoptat a la protectora i malhauradament la seva propietaria va caure molt malalta, aixi que ens ven tornar a fer càrrec d’ell. Ho va passar molt malamanet al començament peró ara ja esta adaptat. És un gat molt bó, tranquilet i afectuós, és porta bé amb tots els seus companys  i li encanten els mimos, sempre que ve algú de visita és dels primers en apropar-se, és un amorcete. Vols venir a conèixer-lo segur que li donaràs l’oportunitat que es mereix!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La historia de Noel es un poco triste, fue adoptado en la protectora y por malasuerte su propietaria cayó muy enferma, asi que nos volvimos a hacer cargo de él. Lo pasó muy mal al principio pero ahora ya esta adaptado. Es un gato muy bueno, tranquilito y cariñoso, se lleva bien con todos sus compañeros i le encantan los mimos, siempre que viene alguien de visita es de los primeros en acercarse, es un amorcete. Quieres venir a conocerlo seguro que le darás la oportunidad que se merece !!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777