TOPOS

Fitxa de TOPOS

  • Sexe: femella
  • Raça: x dalmata
  • Naixement: 10/01/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà-gran

Hola! Sóc Topos, sóc dolça i afectuosa i he arribat a la protectora fa molt poc temps. Em van trobar a Centelles sense xip i ningú em va venir a buscar…així que ara estic en el refugi esperant la meva oportunitat. M’agradaria trobar a una família que em doni molts mimos, que és el que més m’agrada al món. Sóc molt jove i necessito a algú que em pugui cuidar i ensenyar. Aquí he conegut a nous amics i a algunes persones que em treuen de passeig per aixó m’encantaria trobar a una família que també em tregui a donar llargues voltes. T’agradaria venir a passejar-me? Potser em portes a casa i ens fem grans amics per a tota la vida…Si vols conèixer a Topos vine a veure-la al refugi

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola! Soy Topos, soy dulce y cariñosa y he llegado a la protectora hace muy poco tiempo. Me encontraron en Centelles sin chip y nadie me vino a buscar…así que ahora estoy en el refugio esperando mi oportunidad. Me gustaría encontrar a una familia que me dé muchos mimos, que es lo que más me gusta en el mundo. Soy muy joven y necesito a alguien que me pueda cuidar y enseñar. Aquí he conocido a nuevos amigos y a algunas personas que me sacan de paseo por eso me encantaría encontrar a una familia que también me saque a dar largas vueltas. ¿Te gustaría venir a pasearme? A lo mejor me llevas a casa y nos hacemos grandes amigos para toda la vida… Si quieres conocer a Topos ven a verla al refugio

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777