NONO – URGENT ADOPCIÓ

Fitxa de NONO

  • Sexe: Mascle
  • Raça: X Gos d’atura
  • Naixement: 
  • Edat: 9 anys
  • Tamany: mitjá

En Nono va ser trobat a Aiguafreda, sense xip ni identificació. Va arribar al refugi en un estat lamentable. És un iaiet amb problemes d’oïda i visió, això fa que li costi estar amb altres gossos perquè s’espanta de vegades. Al refugi hi conviu, peró li ha costat una mica. Sabem que li costa passejar així que seria ideal trobar-li una família que tingués una mica d’espai perquè pogués estar tranquil. És un gos bo i afectuós, li agraden les carícies i ens consta que no ha tingut una bona vida. Vols ser tu qui li doni l’oportunitat de viure calentet i tranquil amb una família? Vine a conèixer en Nono!!

Per a més informació contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

******************************************************

A Nono lo encontraron en Aiguafreda, sin chip ni identificación. Llegó al refugio en un estado lamentable. Es un abuelete con problemas de oído y visión, lo que hace que le cueste estar con otros perros porque se asusta a veces. En el refugio convive pero le ha costado un poco. Sabemos que le cuesta pasear así que sería ideal encontrarle una familia que tenga un poco de espacio para que pueda estar tranquilo. Es un perro bueno y cariñoso, le gustan los mimos y nos consta que no ha tenido una buena vida. Quieres ser tú quien le de la oportunidad de vivir calentito y tranquilo en una familia?? Ven a conocer a Nono!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777